Registrujte se a získejte 5% slevu na veškerý sortiment.

Country Life Olej olivový BIO | 200 ml

Kód: 430028CL
82 Kč 410 Kč / 1 l
Vyprodáno
Olivový olej se hodí skvěle do salátů, zálivek nebo dresinků. Využijete ho i při pečení nebo zapékání. Lze z něj dokonce vyrobit olejový zábal na vysušené vlasy. Vyzkoušejte ho v biokvalitě.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Olivový olej se hodí skvěle do salátů, zálivek nebo dresinků. Využijete ho i při pečení nebo zapékání. Lze z něj dokonce vyrobit olejový zábal na vysušené vlasy. Vyzkoušejte ho v biokvalitě.

Specifikace

Využití:

  • studená kuchyně - do salátů, zálivek, dresinků nebo na ochucení sýrů
  • pečení - pří přípravě pečiva můžete využít tento olej, hodí se zvláště do slaného pečiva
  • olivová pomazánka
  • zapékaná jídla - nebojte se přidat olej při zapékání
  • kosmetika - olej může dobře posloužit pro olejový zábal na vlasy

Tento produkt ocení především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.

Složení

Olej olivový* lisovaný za studena. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Příprava

K přímé spotřebě. Vzhledem k vysokému obsahu mononenasycených mastných kyselin se může i tepelně upravovat.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100 g): 3700kJ/900kcal. Tuky: 100 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 15 g. Sacharidy: 0 g. z toho cukry: 0 g. Bílkoviny: 0 g. Sůl: 0 g

Doplňkové informace

Skladování: Chraňte před světlem. Skladujte do teploty 20 °C.
Legislativní zařazení: Jedlý olej - rostlinný, jednodruhový.

Doplňkové parametry

Kategorie: Oleje
Typ produktu: Oleje
Vlastnosti: BIO, Veganské, Bez lepku, Bez přidaného cukru
Neobsahuje alergeny: Lepek, Korýši, Vejce, Ryby, Arašídy, Sója, Mléko, Skořápkové plody, Celer, Hořčice, Sezam, Oxid siřičitý a siřičitany, Vlčí bob, Měkkýši
Hmotnost: 0,2 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: