Registrujte se a získejte 5% slevu na veškerý sortiment.

Emile Noël Hořčice s chilli BIO | 200 g

Kód: 440159CL
159 Kč
Skladem
Francouzská hořčice s chilli v biokvalitě. Má výraznou ostrou chuť, kromě octa a soli obsahuje i pálivou papriku. Je vyrobena podle klasické receptury a neobsahuje umělé přísady. Lze ji použít jako samostatnou omáčku nebo s ní ochutit dresink či zálivku.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Francouzská hořčice s chilli v biokvalitě. Má výraznou ostrou chuť, kromě octa a soli obsahuje i pálivou papriku. Je vyrobena podle klasické receptury a neobsahuje umělé přísady. Lze ji použít jako samostatnou omáčku nebo s ní ochutit dresink či zálivku.

Specifikace

Emile Noël je francouzská rodinná společnost, která vyrábí především panenské olivové oleje v biokvalitě. Jejich výrobky neobsahují umělé přísady a jsou vyráběny bez chemických úprav. Jako potvrzení vysoké kvality svých výrobků získala firma certifikáty ISO, Organic Solidarity, Organic Fair Trade, Cosmébio, atd. Tradice jejich výroby sahá až do počátků minulého století, kdy se Emile Noël rozhodl jít ve šlépějích svého otce a naplno se věnovat výrobě olivového oleje. Veškeré zpracování oliv probíhá v jižní Francii v oblasti Pont-Saint-Esprit.

Tento produkt ocení především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.

Složení

Pitná voda, HOŘČIČNÁ semínka*, lihový ocet*, jedlá sůl, pálivá paprika* 2 %. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Příprava

K přímé spotřebě.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100 g): 722 kJ / 174 kcal. Tuky: 13 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,8 g. Sacharidy: 3,9 g. z toho cukry: 2,5 g. Bílkoviny: 7,6 g. Sůl: 5,6 g

Doplňkové informace

Skladování: Po otevření skladujte v chladničce.
Legislativní zařazení: Hořčice - plnotučná.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: