Registrujte se a získejte 5% slevu na veškerý sortiment.

Hollinger Nektar červený hrozen BIO | 200 ml

Kód: 550059CL
26,90 Kč
Skladem
Hroznová šťáva smíchaná s pitnou vodou v malém a praktickém balení. Hroznové pitíčko je skvělým osvěžením na cesty nebo doplňkem školních svačinek. Není přislazované cukrem a tím, že je navíc šťáva zředěná vodou, opravdu slouží k zahnání poctivé žízně.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hroznová šťáva smíchaná s pitnou vodou v malém a praktickém balení. Hroznové pitíčko je skvělým osvěžením na cesty nebo doplňkem školních svačinek. Není přislazované cukrem a tím, že je navíc šťáva zředěná vodou, opravdu slouží k zahnání poctivé žízně.

Specifikace

Hroznová šťáva je ideální pro vegany, jelikož ji rakouská veganská společnost certifikovala jako veganský produkt. Šťáva totiž neobsahuje žádné přidané živočišné látky ani aroma. Nenajdete v ní ani aroma umělé nebo konzervační či barvící látky.

Šťáva není získávána z koncentrátu, ale přímo z ovoce. Proto obsahuje přirozené nerozpuštěné látky, které se usazují na dně balení. Tyto látky jsou znakem vysoké kvality a zároveň důkazem, že je šťáva lisována přímo z hroznů a následně se nefiltruje. Z tohoto důvodu není pitíčko čiré. Před otevřením doporučujeme balení protřepat.

Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.

Složení

Štáva z červených hroznů* (60 %) (nepochází z koncentrátu), voda. Pasterizováno. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Příprava

K přímé spotřebě.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100 g): 171 kJ / 40 kcal. Tuky: 0,1 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g. Sacharidy: 9,6 g. z toho cukry: 9,6 g. Bílkoviny: 0,1 g. Sůl: 0,01 g

Doplňkové informace

Skladování: Nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Legislativní zařazení: Ovocná šťáva.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: