Registrujte se a získejte 5% slevu na veškerý sortiment.

Hollinger Nektar hruška BIO | 200 ml

Kód: 550065CL
26,90 Kč
Skladem
Hrušková šťáva smíchaná s pitnou vodou v malém a praktickém balení. Hruškové pitíčko je skvělým osvěžením na cesty nebo doplňkem školních svačinek. Není přislazované cukrem a tím, že je navíc šťáva zředěná vodou, opravdu slouží k zahnání poctivé žízně.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hrušková šťáva smíchaná s pitnou vodou v malém a praktickém balení. Hruškové pitíčko je skvělým osvěžením na cesty nebo doplňkem školních svačinek. Není přislazované cukrem a tím, že je navíc šťáva zředěná vodou, opravdu slouží k zahnání poctivé žízně.

Specifikace

Hrušková šťáva je ideální pro vegany, jelikož ji rakouská veganská společnost certifikovala jako veganský produkt. Šťáva totiž neobsahuje žádné přidané živočišné látky ani aroma. Nenajdete v ní ani aroma umělé nebo konzervační či barvící látky.

Šťáva není získávána z koncentrátu, ale přímo z ovoce. Proto obsahuje přirozené nerozpuštěné látky, které se usazují na dně balení. Tyto látky jsou znakem vysoké kvality a zároveň důkazem, že je šťáva lisována přímo z hrušek a následně se nefiltruje. Z tohoto důvodu není pitíčko čiré. Před otevřením doporučujeme balení protřepat.

Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.

Složení

Hrušková šťáva nefiltrovaná* (60 %) (nepochází z koncentrátu), voda.* produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Příprava

Určeno k přímé spotřebě.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100 g): 108 kJ / 25 kcal. Tuky: 0 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g. Sacharidy: 6,7 g. z toho cukry: 5,4 g. Bílkoviny: 0,01 g. Sůl: 0,01 g

Doplňkové informace

Skladování: Nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Legislativní zařazení: Ovocná šťáva.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: