Registrujte se a získejte 5% slevu na veškerý sortiment.

Lifefood Life Crackers Zelánky BIO | 60 g

Kód: 640030CL
111,90 Kč
Skladem
Zelné mini krekry se báječně hodí na přikusování k polévce, salátu nebo na křoupání jen tak samotné.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Zelné mini krekry se báječně hodí na přikusování k polévce, salátu nebo na křoupání jen tak samotné.

Specifikace

Mini krekry z mandlí a nepasterizovaného zelí se čtyřmi druhy výživných semínek, jako jsou chia, konopné, dýňové nebo slunečnicové, zachutnají nejen všem milovníkům kysaného zelí. Jsou vhodné jako výživná zdravá svačinka. Můžete je křoupat jen tak samotné nebo si z nich připravit obložený "chléb" či sendvič. Zakousněte je k salátu nebo k dobré raw či vařené polévce.

Raw placky, krekry nebo také nepečený chléb, jsou vhodné jako zdravá a chutná alternativa k pečivu. Neobsahují lepek, laktózu, přidané cukry, plnidla, konzervanty, mouku, kypřící látky ani zvýrazňovače chuti. Zpracování surovin i samotná výroba a sušení krekrů probíhá za nízkých teplot do 45 °C, takže si zachovávají nejen výbornou chuť, ale i maximální výživnou hodnotu. Jsou vhodné jako náhražka pečiva pro bezlepkáře, smlsnou si na nich i vegani, vitariáni či zastánci paleo stravy, zkrátka každý, kdo se zajímá o zdravý životní styl a chce přidat do svého jídelníčku něco nového.

Složení

Kysané zelí nepasterizované* 11 %, MANDLE* 34 %, dýňové semínko*, lněné semínko zlaté*, konopné semínko loupané*, chia semínka* (Salvia hispanica) 5 %, sůl růžová, kmín mletý*. Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů, sezamu, hořčičného semínka, sóji a celeru. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Příprava

K přímé spotřebě.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100 g): 2313 kJ / 555 kcal. Tuky: 44 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 5 g. Sacharidy: 10 g. z toho cukry: 5 g. Bílkoviny: 23 g. Sůl: 3,4 g

Doplňkové informace

Skladování: Uchovejte v suchu a temnu, chraňte před teplem.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: