Registrujte se a získejte 5% slevu na veškerý sortiment.

Lucka Těstoviny nudle rýžové 1 mm bezlepkové | 240 g

Kód: 263022CL
50 Kč
Skladem
Bezlepkové nudle z rýžové mouky vhodné pro celiaky. Český výrobek. Rýžové těstoviny LUCKA neobsahují konzervanty ani barviva. Rychle je uvaříte a v kuchyní mají široké využití.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Bezlepkové nudle z rýžové mouky vhodné pro celiaky. Český výrobek. Rýžové těstoviny LUCKA neobsahují konzervanty ani barviva. Rychle je uvaříte a v kuchyní mají široké využití.

Specifikace

Využití:

  • s omáčkou - zeleninová nebo smetanová, uvařené těstoviny stačí zalít omáčkou a jídlo máte rychle na stole
  • na sladko - z rozvařeného ovoce uděláte skvělou omáčku nebo nudle jen zalijete sirupem, zasypete kakaem či kokosem
  • salát - vychladlé těstoviny smíchejte třeba s fazolemi, čerstvou zeleninou, bylinkami a zálivkou ze zakysané smetany

LUCKA se zabývá výrobou rýžových těstovin a instantních pšeničných produktů nejvyšší kvality. Jedná se o českou značku s mnohaletou tradicí. Má za sebou bezmála 20 let úspěšného působení na českém trhu. Rýžové těstoviny LUCKA neobsahují konzervanty ani barviva a jsou vhodné i pro celiaky.

Složení

Rýžová mouka.

Příprava

Dejte vařit vodu (1 litr vody na 100 g těstovin) a trochu osolte. Těstoviny vložte do vroucí vody a za občasného míchání vařte 4 - 6 minut. Jakmile jsou těstoviny uvařené, zceďte vodu. Poté je dobře propláchněte tekoucí vodou a nechte okapat. Přidejte trochu rostlinného oleje, promíchejte a můžete servírovat nebo dále upravit na pánvi s masem či zeleninou nebo použít jako zavářku do polévky.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100 g): 1452 kJ / 347 kcal. Tuky: 0,61 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g. Sacharidy: 80 g. z toho cukry: 1,02 g. Bílkoviny: 4,81 g. Sůl: 0,55 g

Doplňkové informace

Skladování: Skladujte na suchých místech odděleně od látek s výraznými pachy.
Legislativní zařazení: Těstoviny - bezvaječné.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: