Registrujte se a získejte 5% slevu na veškerý sortiment.

Lucka Těstoviny vřetena rýžové bezlepkové | 300 g

Kód: 263013CL
52 Kč
Skladem
Bezlepkové těstoviny z rýžové mouky vhodné pro celiaky. Rýžové těstoviny LUCKA neobsahují konzervanty ani barviva. Rychle je uvaříte a v kuchyní mají široké využití.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Bezlepkové těstoviny z rýžové mouky vhodné pro celiaky. Rýžové těstoviny LUCKA neobsahují konzervanty ani barviva. Rychle je uvaříte a v kuchyní mají široké využití.

Specifikace

Využití:

  • s omáčkou - zeleninová nebo smetanová, uvařené těstoviny stačí zalít omáčkou a jídlo máte rychle na stole
  • na sladko - z rozvařeného ovoce uděláte skvělou omáčku nebo těstoviny jen zalijete sirupem, zasypete kakaem či kokosem
  • zapečené - uvařené, se zeleninou a zalité smetanou je můžete zapéct v troubě
  • salát - vychladlé těstoviny smíchejte třeba s fazolemi, čerstvou zeleninou, bylinkami a zálivkou ze zakysané smetany

LUCKA se zabývá výrobou rýžových těstovin a instantních pšeničných produktů nejvyšší kvality. Jedná se o českou značku s mnohaletou tradicí. Má za sebou bezmála 20 let úspěšného působení na českém trhu. Rýžové těstoviny LUCKA neobsahují konzervanty ani barviva a jsou vhodné i pro celiaky.

Složení

Rýžová mouka, přírodní tapiokový škrob, sůl.

Příprava

Dejte vařit vodu (1 litr vody na 100 g těstovin) trochu osolit (v případě polévkových hvězdiček ještě lžičku rostlinného oleje). Těstoviny vložte do vroucí vody a za občasného míchání vařte 8–12 minut. Jakmile jsou těstoviny uvařené, zceďte vodu. Poté je dobře propláchněte tekoucí vodou a nechte okapat. Přidejte trochu rostlinného oleje, promíchejte a můžete servírovat.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100 g): 1448 kJ / 346 kcal. Tuky: 0,4 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2 g. Sacharidy: 82,3 g. z toho cukry: 1,58 g. Bílkoviny: 3,42 g. Sůl: 0,49 g

Doplňkové informace

Skladování: Skladujte na suchých místech odděleně od látek s výraznými pachy.
Legislativní zařazení: Těstoviny - bezvaječné.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: