Registrujte se a získejte 5% slevu na veškerý sortiment.

Stevikom Kombucha zázvorová s meduňkou BIO | 500 ml

Kód: 570026CL
63,50 Kč
Skladem
Zázvorová kombucha s meduňkou se vyrábí z čajové houby kombucha. Nápoj chutná podobně jako jablečný mošt. Osvěží především v horkých letních dnech. V biokvalitě.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Zázvorová kombucha s meduňkou se vyrábí z čajové houby kombucha. Nápoj chutná podobně jako jablečný mošt. Osvěží především v horkých letních dnech. V biokvalitě.

Specifikace

Kombucha se říká houbě pocházející z východní Asie. Nejedná se o běžnou houbu, jak ji známe, ale o symbiotický útvar tvořený několika druhy kvasinek a bakterií. Má tvar plochého gumovitého světlešedého nebo hnědého lívance. V Japonsku byla Kombucha známá již 400 let po Kristu. Ve staré Číně se ctila čajová houba jako božský dar. V průběhu staletí putoval přírodní osvěžující nápoj z kombuchy přes Japonsko a Rusko až do Evropy.

Společnost STEVIKOM s.r.o. byla založena roku 1999 a věnuje se výrobě produktů zdravé výživy. Celkově vyrábí 8 různých příchutí Kombuchy. Od roku 2005 ji vyrábějí i v biokvalitě. V roce 2009 byli certifikováni NOP USDA Organic od Abcert AG, DE.

Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.

Složení

Meduňka*, zelený čaj*, třtinový cukr*, zázvor*, Aloe Vera (8%)*. Obsah alkoholu 0,1–1,1 %. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Příprava

Určeno k přímé spotřebě.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100 g): 77 kJ / 18 kcal. Tuky: 0 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g. Sacharidy: 4,6 g. z toho cukry: 0 g. Bílkoviny: 0 g. Sůl: 0 g

Doplňkové informace

Skladování: Skladujte při teplotě do 25 °C. Po otevření spotřebujte do 10ti dnů.
Legislativní zařazení: Nealkoholický nápoj fermentovaný.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: