Allnature Fazole adzuki BIO 500 g
Kód: 13233 VANDetailní popis produktu
Fazole adzuki v BIO kvalitě zasytí a dodají tělu bílkoviny, minerály i vlákninu. Jedná se o hojně využívanou surovinu v japonské a asijské kuchyni. Vařené fazole adzuki mají jemně ořechovou chuť. Vhodné jako příloha, do polévek, pomazánek, nákypů, koláčů, kaší nebo salátů. Nebojte se s nimi experimentovat - lze je připravit na sladko i na slano.
Použití:
Fazole adzuki před vařením předem namočte na cca 5-8 hodin, propláchněte, nasypte do hrnce a poté zhruba 30-45 minut vařte v neosolené vodě, dokud fazolky nezměknou. Fazolky se solí až nakonec, aby neztvrdly. 
Upozornění:
Alergeny: Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sezamu a skořápkových plodů. 
Složení:
Fazole adzuki. 
Obsah:
500 g 
Výrobce:
Allnature s.r.o, Březhradská 148, 503 32 Hradec Králové, Česká republika.
Výživové údaje na 100 g:
| Energetická hodnota | 1378 kJ/329 kcal | 
| Tuky | 1,2 g | 
| Sacharidy | 63 g | 
| Bílkoviny | 20 g | 
| Sůl | 0,01 g | 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

 
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
            