Tamari je sójová omáčka, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty. Oproti shoyu je tmavší, hustší a chuťově výraznější. Naplno zazáří při přípravě studených...
Tamari je sójová omáčka, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty. Oproti shoyu je tmavší, hustší a chuťově výraznější. Naplno zazáří při přípravě studených...
Shoyu je tradiční sójová omáčka vyráběna ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla. Má výrazné aroma a lehce nasládlou chuť. V malém množství prohloubí a zvýrazní chuť...
Olivový olej se hodí skvěle do salátů, zálivek nebo dresinků. Využijete ho i při pečení nebo zapékání. Lze z něj dokonce vyrobit olejový zábal na vysušené vlasy. Vyzkoušejte ho...
Francouzská hořčice výrazné chuti a vůně v biokvalitě. Neobsahuje umělé přísady, je vyrobena podle klasické receptury, pouze s přídavkem octa a mořské soli. Lze ji použít jako...
Tamari nebo Shoyu sojovou omáčku? Právě vám vysvětlíme rozdíl! Tamari je výraznější, tmavší a hustší než Shoyu a vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty.
Kokosový olej je sněhobílý tuk, vyráběný prvním lisováním za studena. Jedná se tedy o raw produkt. Má kokosovou vůni a vašim pokrmům dodá příjemné aroma.