Bobkový list sušený v biokvalitě.
Česnek sušený v biokvalitě k dochucení pokrmů např. do polévek, omáček, dušené zeleniny nebo pomazánek.
Kmín celý v biokvalitě.
Kopr sušený v biokvalitě.
K ochucení pokrmů nebo polévek.
Na dochucení pečených brambor, bramboráků či na gratinované brambory.
Koření v biokvalitě na grilování, pečení a dušení pokrmů ze zeleniny
Koření na guláš v biokvalitě k ochucení pokrmů nebo polévek.
Koření na ryby v biokvalitě k ochucení pokrmů nebo polévek.
Skvěle se hodí do rýže, luštěnin, dušené zeleniny, omáček, dušených mas a jídel asijské kuchyně.
Majoránka je příbuzná oreganu, ale má jemnější vůni i chuť, která je lehce nasládlá.
Muškátový ořech v biokvalitě na dochucení krémových polévek, omáček, špenátu, dýně, na sladké pečení.