K ochucení pokrmů nebo polévek.
Na dochucení pečených brambor, bramboráků či na gratinované brambory.
Koření v biokvalitě na grilování, pečení a dušení pokrmů ze zeleniny
Koření na guláš v biokvalitě k ochucení pokrmů nebo polévek.
Koření na ryby v biokvalitě k ochucení pokrmů nebo polévek.
Koření na brambory rozmarýn česnek v biokvalitě.
Používá se na grilování, k dochucení dušených pokrmů ze zeleniny, je vhodný do omáček a tmavých polévek.
Solčanka se používá na zlepšení chuti zeleninových, luštěninových jídel a salátů.
Solčanku využijete na dochucení hlavních jídel, polévek nebo třeba i pomazánek. Vyzkoušejte tradiční recepturu bez umělých látek zvýrazňujících chuť a bez umělých barviv.
Solčanka se používá na zlepšení chuti zeleninových a luštěninových jídel a salátů.
Mořská sůl s bylinnou směsí s jemnou a pestrou chutí. Univerzální použití při dochucování. Vychutnejte si ji v biokvalitě. Ručně baleno.
Naprostá nezbytnost pro dochucení masových i zeleninových vývarů.