Registrujte se a získejte 5% slevu na veškerý sortiment.

Sonnentor Curry sladké BIO | 50 g

Kód: 411227CL
80 Kč
Skladem
Jemně nasládlá curry směs hodící se k rýžovým pokrmům a pokrmům připravovaným na pánvi typu WOK. Vychutnejte si tradiční indické kořeni v biokvalitě.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jemně nasládlá curry směs hodící se k rýžovým pokrmům a pokrmům připravovaným na pánvi typu WOK. Vychutnejte si tradiční indické kořeni v biokvalitě.

Specifikace

Toto původem indické koření je výborné pro fanoušky orientálních a zároveň jemných a lehce nasládlých chutí. Je naprosto nezbytné do zeleninových i masových curry pokrmů, jídlu vykouzlí díky obsažené kurkumě krásnou, zlatavě žlutou barvu a provoní ho exotickými dálkami. Zkuste špetku přidat do vody při dušení rýže, dodá této příloze zase nový chuťový rozměr, žlutou barvu a rozvoní se po celé kuchyni. Špetka tohoto koření se sejde i v dýňové polévce - podpoří její barvu i chuť.

Společnost SONNENTOR je se svými biopotravinami na českém trhu již 30 let. Zaměřují se především na čaje a koření. Jejich hlavní ideou je hluboká, dlouhodobá a oboustranně výhodná spolupráce s biopěstiteli. Jde jim především o trvale udržitelný rozvoj a ekologické zemědělství. Výrobky této značky obsahují byliny bez reziduí agrochemikálií nebo geneticky modifikovaných organismů.

Složení

Kurkuma*, koriandr*, kmín*, HOŘČICE žlutá*, pískavice řecké seno*, šalvěj*, fenykl*, paprika sladká*, mořská sůl 4 %, tymián*, rozmarýn*, bobkový list*, zázvor*, kmín černý*, muškátový oříšek mletý*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Příprava

Vhodné s pokrmy z rýže, na zeleninu.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100 g): 1400 kJ / 337 kcal. Tuky: 14 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 1,7 g. Sacharidy: 24 g. z toho cukry: 5,1 g. Bílkoviny: 15 g. Sůl: 3,8 g

Doplňkové informace

Skladování: Skladovat v suchu a chladu.
Legislativní zařazení: Kořenící přípravek.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: