Registrujte se a získejte 5% slevu na veškerý sortiment.

Allnature Kokosová mouka BIO 500 g

Kód: 13475 VAN
65 Kč
Skladem 1 253 ks
100 % kokosová mouka vyráběná z dužiny čerstvě nasbíraných kokosových ořechů. Vhodná pro bezlepkovou a redukční dietu. Má málo jednoduchých cukrů a vyniká naopak obsahem vlákniny a bílkovin.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Naše kokosová mouka se vyrábí z dužiny čerstvě sklizených kokosových ořechů. Dužina se nejprve velmi šetrně usuší, lisováním za studena se získává kokosový olej a poté následuje její mletí na kokosovou mouku. Kokosová mouka obsahuje málo jednoduchých cukrů, vyniká naopak až 39 % vlákniny a 20 % bílkovin.

Kokosová mouka je neuvěřitelně voňavá a v některých receptech jí lze úplně nahradit klasickou pšeničnou mouku, protože pokrmům dodá jedinečnou chuť. Přestože není slazená, tak má nasládlou chuť, proto se může používat do receptů méně sladidla. Kokosová mouka je přirozeně bezlepková, je lehce stravitelná a dodává pocit sytosti, čímž se hodí k redukční a bezlepkové dietě a díky vysokému obsahu proteinů ji ocení i vegani a vegetariáni, sportovci nebo lidé v rekonvalescenci.

Tip na kokosové mléko s ovocem:
Smíchejte 1 hrnek kokosové mouky se 3 hrnky vody a nechte chvíli odstát. Vznikne vám kokosové mléko, které můžete skladovat v lednici až 4 dny a lze ho přidávat do pokrmů asijské kuchyně. Podle chuti do něho můžete také postupně rozmixovat například banány nebo jahody a dosladit kokosovým cukrem, medem nebo nějakým sirupem.

Upozornění:
Alergeny: Může obsahovat stopy lepku, arašídů a skořápkových plodů.

Složení:
100% kokosová mouka z kokosové dužiny.

Obsah: 
500 g

Výrobce:
Allnature s.r.o, Březhradská 148, 503 32 Hradec Králové, Česká republika.

Výživové údaje na 100 g:

Energetická hodnota

1313 kJ/314 kcal

Tuky
- z toho nasycené mastné kyseliny

8,1 g
7,5 g

Sacharidy
- z toho cukry

20,8 g
18,7 g

Bílkoviny 19,2 g
Sůl

0,1 g

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: