Registrujte se a získejte 5% slevu na veškerý sortiment.

Baby špenát BIO (balení 125 g)

Kód: 165338CL
59 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Baby špenát v biokvalitě má v kuchyni široké využití. Hodí se do salátů, wrapů či na pesto. Výborné jsou z něho lasagne nebo polévkový krém.

Specifikace

Tento produkt byl vypěstován podle přísných pravidel ekologického zemědělství. Při pěstování se nepoužívají žádné umělé pesticidy nebo hnojiva. Místo postřiků zaujímá v ekozemědělství důležité místo ruční práce, i proto jsou bio ovoce a zelenina dražší než ty konvenční. Ekologičtí zemědělci hospodaří ohleduplně ke krajině a mimořádnou pozornost věnují péči o půdu. Zajímá vás více o ekologickém zemědělství? Přečtěte si články v našem bioseriálu.

Využití:

  • Špenátový krém - recept na snadný krém ze špenátu naleznete na našem webu
  • Veganské lasagne - místo mraženého špenátu můžete použít čerstvý, recept nalezete v časopise Dobroty podzim-zima 2020 na str. 10
  • Kaše se žampiony, špenátem a ztraceným vejcem - hodí se nejen jako vydatná snídaně, ale jako pokrm servírovaný k obědu nebo k večeři, recept zde
  • Zapečené těstoviny - špenát můžete zapéct s těstovinami sušenými rajčaty
  • Fazolové kari s hlívou a špenátem - skvělý pokrm nejen pro milovníky exotiky, nejlepší je s rýží, recept zde
  • Pesto - z čerstvého špenátu můžete připravit netradiční pesto
  • Nádivkové muffiny - naše bezlepková verze s jáhly vás nadchne, připravit můžete podle našeho videoreceptu
  • Salát - zelené lístky špenátu krásně doplní Váš zeleninový salát
  • Wrap - špenát je výborný do wrapu, přidejte hummus, fazole a rajčata a rychlý oběd máte hotový

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100ml):0kJ/0kcal. Tuky: 0 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g. Sacharidy: 0 g. z toho cukry: 0 g. Bílkoviny: 0 g. Sůl: 0 g

Doplňkové informace

Skladování:
Legislativní zařazení:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: