Pšeničné otruby se získávají při zpracování pšenice a jedná se převážně o části slupek. V kuchyni se dají skvěle v malých dávkách využít jako doplněk vaření. Vyzkoušejte v...
Rýžový nápoj v biokvalitě jako alternativa mléka. Zcela veganský výrobek, který neobsahuje laktózu ani lepek. Má lehkou jemnou chuť, je řidší a má bílou barvu.
Kukuřice je po pšenici a rýži nejpěstovanější obilninou na světě.Je to prastará plodina původem z Mexika. Její využití je všestranné. Z kukuřičné mouky vykouzlíte v kuchyni...
Rýžový nápoj s kakaem v biokvalitě. Zcela veganský výrobek, který neobsahuje laktózu ani lepek. Má jemnou a lahodnou chuť. Kromě přímé konzumace je skvělý i do koktejlů a...
Připravte si domácí popcorn v biokvalitě. Můžete ho udělat naslano i nasladko. Oblíbená pochoutka k filmu. Snadná a rychlá příprava v hrnci nebo mikrovlnce.
Přirozeně bezlepková kukuřičná mouka v biokvalitě. Připravíte z ní polentu nebo tortilly. Lze ji také přidat do těsta pro jeho odlehčení nebo s ní obalovat.