Červená rýže je přirozeně bezlepková. Je příjemně křupavá a má oříškovou chuť i vůni. Po uvaření vydrží déle chutná, než běžná bílá rýže, ale v kuchyni má stejně široké využití.
Kulinářská specialita z mandlí je alternativou běžného mléka. Nápoj můžete přidat do omáček, polévek nebo moučníků. Neobsahuje laktózu, lepek a sóju. Vychutnejte si ho v...
Zeleno-hnědá semínka s jemnou oříškovou chutí. Hodí se do polévek, salátů nebo k pražení. Semínka už jsou zbavená slupky a jsou vhodná ke konzumaci i samotné. Jejich výhodou je...
Ječná celozrnná hladká mouka "Bioharmonie" je velmi jemně namletá, lze ji použít na vaření a pečení ve formě příměsi (cca 20%) do běžné mouky na zlehčení a zvýšení svěžesti,...
Červené fazole v biokvalitě s výraznou chutí a větší velikostí. Čím je fazole tmavší, tím má výraznější chuť. Skvělá příloha k rýži nebo kukuřici. Vhodné jako náhrada masa v...
Zapečené křupavé müsli s kokosem. Vyrobené v biopekárně Country Life. Bez přidaného cukru, slazené pšeničným sirupem. Chutná skvěle v rostlinném nápoji nebo jako součást dezertů.