Rýžový nápoj v biokvalitě jako alternativa mléka. Zcela veganský výrobek, který neobsahuje laktózu ani lepek. Má lehkou jemnou chuť, je řidší a má bílou barvu. Vhodný i pro...
Červená čočka nemá slupku jako jiné luštěniny a je zbarvená do oranžové. Nemusí se namáčet a je rychle uvařená. Po uvaření se rozpadá a hodí se tak především k přípravě kaše...
Směs sušeného ovoce a ořechů v biokvalitě. Vhodná k přímé konzumaci, jako součást zdravé snídaně nebo svačiny. Může se přidávat do cereálních směsí nebo moučníků.
Kešu ořechy mají lehce nasládlou a jemnou delikátní chuť. V kombinaci s jogurtovou sladkou polevou jsou výtečnou pochoutkou. Hodí se jako svačinka a na zahnání mlsných chutí.
Lískové oříšky v biokvalitě se skvěle hodí na přípravu sladkých dezertů, budou vám ale chutnat i v salátu nebo třeba v rizotu. Lze z nich připravit dokonce máslo.
Loupané konopné semínko v biokvalitě. Je měkké a má příjemnou máslovitou chuť. Je vhodné k přímé konzumaci, není třeba ho namáčet nebo pražit. Připravíte z něj chutné máslo, sýr...
Sušené plody kustovnice cizí mají oranžovočervenou barvu a svraštělý povrch. Jsou oblíbeným doplňkem stravy. Jíst je můžete samotné, přidané do kaše nebo z nich uděláte i cukroví.
Cizrně se také někdy říká římský hrách. Je to luštěnina s jemnou oříškovou chutí a lehce krémovou konzistencí. Můžete ji použít jako přílohu nebo jako základ pomazánek či...