Špaldová chlebová mouka v biokvalitě je hladká a tmavá. Užitečná pro snadnější pečení vašeho domácího chleba. Je vhodná pro pečení chleba v domácích pekárnách, v peci či troubě.
Kulinářská specialita z kokosu je alternativou běžného či sojového mléka. Nápoj můžete přidat do omáček, polévek nebo moučníků. Neobsahuje laktózu, lepek, sóju ani cukr....
Zeleno-hnědá semínka s jemnou oříškovou chutí se hodí do polévek, salátů nebo k pražení. Dýňová semínka už jsou zbavená slupky a jsou vhodná ke konzumaci i samotná. Jejich...
Červená rýže je přirozeně bezlepková. Je příjemně křupavá a má oříškovou chuť i vůni. Po uvaření vydrží déle chutná, než běžná bílá rýže, ale v kuchyni má stejně široké využití.
Kulinářská specialita z mandlí je alternativou běžného mléka. Nápoj můžete přidat do omáček, polévek nebo moučníků. Neobsahuje laktózu, lepek a sóju. Vychutnejte si ho v...