Kukuřice je po pšenici a rýži nejpěstovanější obilninou na světě.Je to prastará plodina původem z Mexika. Její využití je všestranné. Z kukuřičné mouky vykouzlíte v kuchyni...
Přirozeně bezlepková kukuřičná mouka v biokvalitě. Připravíte z ní polentu nebo tortilly. Lze ji také přidat do těsta pro jeho odlehčení nebo s ní obalovat.
Přirozeně bezlepková kukuřičná mouka v biokvalitě. Připravíte z ní polentu nebo tortilly. Lze ji také přidat do těsta pro jeho odlehčení nebo s ní obalovat.
Chia jsou drobná semínka šalvěje hispánské. V kuchyni mají široké využití díky schopnosti vázat na sebe tekutinu – smícháním s tekutinou vznikne chia gel, který použijete při...
Sušené plody vinné révy. Chutné jsou samotné, lze je ale použít i při pečení a vaření. Mají výraznou sladkou chuť. Mají větší rozměr než jiné rozinky a jsou o poznání světlejší.