Bylinný sypaný čaj má výraznou květinovou chuť a zlatou barvu. Tvoří ho směs meduňky, lipového květu, mateřídoušky a růže. Vychutnejte si čaj v biokvalitě.
Sušení je tradiční způsob konzervování datlí. Datle jsou chutné samotné, využití ale mají i při pečení nebo přípravě dezertů. Jedná se o druh ovoce s výrazně sladkou chutí....
Fazole výborné chuti a jemné konzistence v biokvalitě, vzhledem i chutí se podobá fazoli lima a máslové fazoli. Krásně vyniká v pokrmech. Tato největší fazole má moučnou a...
Černá čočka s bílým vnitřkem je nejdrobnějším druhem čočky. Po uvaření má tmavou hnědo-zelenou barvu a zachovává si svůj tvar. Má příjemnou sotva znatelnou mořskou chuť, hodí se...
Kakao se řadí mezi superpotraviny díky vysokému obsahu minerálů, vitaminů, antioxidantů a enzymů. Na lidský organismus má stimulující a povzbuzující účinky.