Registrujte se a získejte 5% slevu na veškerý sortiment.

Cerea Flapjack bezlepkový čokoláda BIO | 60 g

Kód: 630233CL
38 Kč
Skladem
Flapjack s čokoládou, na kterém si pochutnají i celiaci. Praktický na cesty nebo jako svačinka do školy či práce. V biokvalitě.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Flapjack s čokoládou, na kterém si pochutnají i celiaci. Praktický na cesty nebo jako svačinka do školy či práce. V biokvalitě.

Specifikace

Tyčinka, která opravdu zasytí! Hodí se na cesty nebo jako svačina do školy nebo do práce. Flapjack neobsahuje lepek ani suroviny živočišného původu, takže si na něm mohou pochutnat jak celiaci, tak i vegetariáni a vegani.

Česká společnost CEREA působí na našem trhu již téměř 30 let. Založena byla v Zábřehu na Moravě. Vyrábí originální cereální a pekárenské produkty mezi které patří ovesné flapjacky, zeleninové tyčinky, tyčinky s tvarohem a mlékem pro nejmenší nebo raw tyčinky.

Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu ocení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.

Složení

Ovesné vločky* bez lepku 35 %, sirup agávový*, rostlinný tuk* (slunečnicový olej*, bambucké máslo*, pitná voda, přírodní aroma, KEŠU OŘECHY* 9 %, hořká čokoláda kousky* 9 % (kakaová hmota*, cukr*, kakové máslo*, vanilkový prášek*, obsah kakové sušiny nejméně 53 %), kakový prášek* se sníženým obsahem tuku, slunečnicový lecitin*, jedlá sůl. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství. Může obsahovat příležitostně kousky skořápek ořechů a stopy vajec, soji, mléka, arašídů, sezamu, hořčice a celeru.

Příprava

K přímé spotřebě.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100 g): 1937 kJ / 464 kcal. Tuky: 26 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 7,4 g. Sacharidy: 45 g. z toho cukry: 25 g. Bílkoviny: 8,3 g. Sůl: 0,3 g

Doplňkové informace

Skladování: Skladujte v suchu a chraňte před teplem a slunečním světlem.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: