Registrujte se a získejte 5% slevu na veškerý sortiment.

Cerea Tyčinka Protein Bar arašídová BIO | 45 g

Kód: 630238CL
34 Kč
Skladem
Proteinová tyčinka s arašídy. Je velmi oblíbená u sportovců, turistů, horolezců, milovníků přírody a u všech lidí s dynamickým životním stylem, kteří potřebují chutnou energii na celý den. Vhodná pro vegany a celiaky, v biokvalitě.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Proteinová tyčinka s arašídy. Je velmi oblíbená u sportovců, turistů, horolezců, milovníků přírody a u všech lidí s dynamickým životním stylem, kteří potřebují chutnou energii na celý den. Vhodná pro vegany a celiaky, v biokvalitě.

Specifikace

Hodí se na cesty nebo jako svačina do školy nebo do práce. Tyčinkaneobsahuje lepek ani suroviny živočišného původu, takže si na ní mohou pochutnat jak celiaci, tak i vegani.

Česká společnost CEREA působí na našem trhu již téměř 30 let. Založena byla v Zábřehu na Moravě. Vyrábí originální cereální a pekárenské produkty mezi které patří ovesné flapjacky, zeleninové tyčinky, tyčinky s tvarohem a mlékem pro nejmenší nebo raw tyčinky.

Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu ocení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.

Složení

ARAŠÍDY pražené* 42 %, agávový sirup*, datlová pasta*, směs proteinů* 15,6 % (rýžový* 8,5 %, hrachový* 7,1 %), olivový olej*, přírodní aroma*, sůl, slunečnicový lecitin*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství. Může obsahovat kousky skořápek ořechů a ovoce a stopy vajec, sóji, mléka, skořápkových plodů, sezamu, hořčice a celeru.

Příprava

K přímé spotřebě.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100 g): 1994 kJ / 478 kcal. Tuky: 28 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 3,5 g. Sacharidy: 30 g. z toho cukry: 30 g. Bílkoviny: 24 g. Sůl: 0,21 g

Doplňkové informace

Skladování: Skladujte v suchu, chladu a temnu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: