Registrujte se a získejte 5% slevu na veškerý sortiment.

Country Life Sirup javorový Grade C BIO | 250 ml

Kód: 420034CL
154,90 Kč
Skladem
Javorový sirup má specifickou, celkem výraznou chuť a vůni, malinko připomíná karamel. Tradičně se jím dochucují lívance a palačinky, ale použijte ho všude tam, kam chcete dodat jeho specifickou chuť – snídaňové kaše, dezerty, domácí granola, nápoje, na pečení.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Javorový sirup má specifickou, celkem výraznou chuť a vůni, malinko připomíná karamel. Tradičně se jím dochucují lívance a palačinky, ale použijte ho všude tam, kam chcete dodat jeho specifickou chuť – snídaňové kaše, dezerty, domácí granola, nápoje, na pečení.

Specifikace

Javorový sirup Grade C má výraznější javorovou chuť a je malinko tmavší než jjavorový sirup Grande A. Jedná se o tradiční kanadský produkt. Je to vlastně koncentrovaná míza z kanadského javoru. Javorový sirup se vyrábí tak, že do dospělých stromů jsou navrtány otvory, kterými míza vytéká do záchytných nádob. Stromy se mohou dožít až 250 let, mízu produkují ve stáří 50 až 80 let. Na jeden litr sirupu je potřeba 35–40 litrů mízy. Surová míza obsahuje až 97 % vody, která se následně odpařuje, až vznikne sirup. V ekologické produkci se přísně dbá na to, aby javory, které produkují mízu byly dospělé a stáčením mízy nebyl narušen jejich vývoj.

Javorový sirup obsahuje cca max. 5 % fruktózy, cca max. 5 % glukózy a cca 66 % sacharózy.

Složení

100% javorový sirup*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Příprava

Sirup je určen k přímé spotřebě bez ředění i na přípravu sladkých pokrmů.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100 g): 1532kJ/366kcal. Tuky: 0 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g. Sacharidy: 90 g. z toho cukry: 79 g. Bílkoviny: 0 g. Sůl: 0,01 g

Doplňkové informace

Skladování: Skladujte v chladu a suchu. Po otevření skladujte při teplotě do 10 °C.
Legislativní zařazení: Přírodní sladidla.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: