Francouzská hořčice výrazné chuti a vůně v biokvalitě s celými hořčičnými zrnky. Neobsahuje umělé přísady, je vyrobena podle klasické receptury, pouze s přídavkem octa a mořské...
Francouzská hořčice výrazné chuti a vůně v biokvalitě. Neobsahuje umělé přísady, je vyrobena podle klasické receptury, pouze s přídavkem octa a mořské soli. Lze ji použít jako...
Směs mořské soli a drcených sezamových a lněných semínek. Ochucovadlo, kterým dochutíte polévky, omáčky, salát, brambory nebo rýži. Slovenský regionální výrobek v biokvalitě.
Tamari je sójová omáčka, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty. Oproti shoyu je tmavší, hustší a chuťově výraznější. Naplno zazáří při přípravě studených...
Shoyu je tradiční sójová omáčka vyráběna ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla. Má výrazné aroma a lehce nasládlou chuť. V malém množství prohloubí a zvýrazní chuť...
Kdo pozná pravou chuť vanilky, už nikdy nechce její syntetickou náhražku. Neobejde se bez ní hned několik ikonických pokrmů, které na její chuti staví, ale i slané kuchařské...