Registrujte se a získejte 5% slevu na veškerý sortiment.

Lifefood Life Crackers italské BIO | 90 g

Kód: 640026CL
115 Kč
Skladem
Krekry s pohankou, na slunci sušenými rajčaty a bazalkou patří mezi jedny z nejoblíbenějších krekrů od LIFEFOOD.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Krekry s pohankou, na slunci sušenými rajčaty a bazalkou patří mezi jedny z nejoblíbenějších krekrů od LIFEFOOD.

Specifikace

Výborné a živinami nadupané italské krekry svou chutí trochu připomínají pizzu. Obložte je čerstvými rajčaty, bazalkou a posypte lahůdkovým droždím nebo raw "parmazánem" z kešu.
Jsou vhodné jako výživná zdravá svačinka. Můžete je křoupat jen tak samotné nebo si z nich připravit obložený "chléb" či sendvič. Zakousněte je k salátu nebo k dobré raw či vařené polévce.

Raw placky, krekry nebo také nepečený chléb, jsou vhodné jako zdravá a chutná alternativa k pečivu. Neobsahují lepek, laktózu, přidané cukry, plnidla, konzervanty, mouku, kypřící látky ani zvýrazňovače chuti. Zpracování surovin i samotná výroba a sušení krekrů probíhá za nízkých teplot do 45 °C, takže si zachovávají nejen výbornou chuť, ale i maximální výživnou hodnotu. Jsou vhodné jako náhražka pečiva pro bezlepkáře, smlsnou si na nich i vegani, vitariáni či zastánci paleo stravy, zkrátka každý, kdo se zajímá o zdravý životní styl a chce přidat do svého jídelníčku něco nového.

Složení

PARA OŘECHY*, sušená rajčata* (rajčata, mořská sůl 16 %), lněné semínko zlaté*, klíčená loupaná pohanka 23 %, cibule*, česnek* 0,7 %, sušené italské bylinky* 0,5 %, mořská nerafinovaná sůl, sušená bazalka* 0,2 %. Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů, sezamu, hořčičného semínka a sóji. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Příprava

K přímé spotřebě.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100 g): 2162 kJ / 518 kcal. Tuky: 33 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 6 g. Sacharidy: 34 g. z toho cukry: 10 g. Bílkoviny: 15 g. Sůl: 1,9 g

Doplňkové informace

Skladování: Uchovejte v suchu a temnu, chraňte před teplem.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: