Registrujte se a získejte 5% slevu na veškerý sortiment.

Limetky BIO (kg)

Kód: 155081CL
195 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Limetky v biokvalitě. Šťávu z limetky můžete přidat do horkého čaje, dezertů, salátů, dipů nebo s ním osvěžit vodu. Limetková kůra přidá originální chuť dezertům.

Specifikace

Tento produkt byl vypěstován podle přísných pravidel ekologického zemědělství. Při pěstování se nepoužívají žádné umělé pesticidy nebo hnojiva. Místo postřiků zaujímá v ekozemědělství důležité místo ruční práce, i proto jsou bio ovoce a zelenina dražší než ty konvenční. Ekologičtí zemědělci hospodaří ohleduplně ke krajině a mimořádnou pozornost věnují péči o půdu. Zajímá vás více o ekologickém zemědělství? Přečtěte si články v našem bioseriálu.

Využití:

  • do čaje - limetková šťáva je nezvyklým dochucovadlem čaje
  • osvěžující nápoj - vodu si můžete osvěžit šťávou z limetky, chia semínky a bylinkami (např. meduňkou a mátou)
  • červená cibule nakládaná v limetce, umeoctu, agávovém sirupu a koření se hodí téměř k jakémukoliv slanému pokrmu, recept naleznete zde
  • svěží quinoový salát s limetkou - rychlý qinoový salát dochuťte limetkovou šťávou
  • baba ghanoush - celý lilek dejte do trouby a pečte při vysoké teplotě tak dlouho, až bude slupka lilku spálená dočerna, vydlabejte vnitřek lilku a smíchejte ho s tahini, limetkovou šťávou a solí
  • mungo guacamole - limetková šťáva skvěle dochutí vaše guacamole, inspirujte se receptem zde
  • quinoové placičky s dipem - v misce promíchejte 100 g sojanézy s 1 stroužku česneku a dochuťte lžící citronové nebo limetkové šťávy
  • tamari dresink - dresink s limetkovou šťávou skvělý na zeleninový salát

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100ml):0kJ/0kcal. Tuky: 0 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g. Sacharidy: 0 g. z toho cukry: 0 g. Bílkoviny: 0 g. Sůl: 0 g

Doplňkové informace

Skladování:
Legislativní zařazení:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: