Registrujte se a získejte 5% slevu na veškerý sortiment.

Moštárna Hostětín Mošt jablečný se zázvorem BIO | 750 ml

Kód: 550056CL
89,90 Kč
Skladem
Jablečný mošt se zázvorem v biokvalitě z Bílých Karpat. Svěží chuť chuť jablka s pikantním kořením. Nápoj není při výrobě ředěn ani filtrován. Neobsahuje přidaná barviva ani sladidla. Vyroben rodinnou firmou s důrazem na místní tradice.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jablečný mošt se zázvorem v biokvalitě z Bílých Karpat. Svěží chuť chuť jablka s pikantním kořením. Nápoj není při výrobě ředěn ani filtrován. Neobsahuje přidaná barviva ani sladidla. Vyroben rodinnou firmou s důrazem na místní tradice.

Specifikace

Hoštětínská moštárna sídlí v srdci Bílých Karpat od roku 2000. Firma vyrábí především jablečný mošt, produkuje ale také mošty a sirupy z dalších druhů ovoce a bylin. Posláním hostětínské moštárny je udržovat vztah k přírodě, místním zdrojům a tradicím. Společnost získala ocenění jako Česká biopotravina roku, Regionální potravina Zlínského kraje nebo Perla Zlínského kraje.

Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.

Složení

Jablečná šťáva* (80 %), vodní výtažek ze zázvoru* (15 %). Pasterováno. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Příprava

K přímé spotřebě. Před otevřením protřepat.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100 g): 154 kJ / 37 kcal. Tuky: 0,1 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g. Sacharidy: 8,6 g. z toho cukry: 8,2 g. Bílkoviny: 0,1 g. Sůl: 0,1 g

Doplňkové informace

Skladování: Skladujte v temnu do 24 °C. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 5 dnů.
Legislativní zařazení: Ovocno-zeleninová šťáva.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: