Čaj Základy rovnováhy v biokvalitě.
Čaj Zlatý kurkumový sen v biokvalitě.
Kombucha černá se vyrábí z bílého řepného cukru a odvaru z černého čaje. Kombucha je lahodný a osvěžující nápoj.
Odvar z heřmánku a zeleného čaje. Kombucha chutná podobně jako jablečný mošt. Je velmi osvěžující.
Kombucha hloh se vyrábí z čajové houby kombucha. Nápoj chutná podobně jako jablečný mošt. Je velmi osvěžující.
Kombucha kopřiva se vyrábí z bílého řepného cukru a odvaru ze zeleného čaje a kopřivy.
Kombucha bancha s příchutí meduňky je vyráběna z čajové houby kombucha. Nápoj chutná podobně jako jablečný mošt. Je velmi osvěžující.
Odvar z měsíčku a zeleného čaje. Kombucha chutná podobně jako jablečný mošt. Je velmi osvěžující.
Šípkový kvašený perlivý nápoj pro každou příležitost. Kombucha chutná podobně jako jablečný mošt. Je velmi osvěžující.
Čajový kvašený perlivý nápoj pro každou příležitost. Kombucha chutná podobně jako jablečný mošt, je osvěžující. Nepasterizovaná. Kombucha se vyrábí z bílého řepného cukru,...
Ajurvédský bylinný nápoj. Směs koriandru, černého pepře, kmínu, zázvoru, lékořice a dalších bylin a koření. Stačí zalít horkou vodou.
Verbenový čaj má intenzivní vůni a jemnou chuť po citronu. Chutná skvěle horký i ledově vychlazený. V biokvalitě.
Nacházíte se na straně 8 z 14.