Vzácnější druh ořechů s chutí podobnou vlašským ořechům, jsou ale jemnější a lehce máslové. Využít je můžete podobně jako ořechy vlašské. Nejvíce vyniknou v kombinaci s ovocem,...
Kešu ořechy mají lehce nasládlou a jemnou delikátní chuť, která pražením získá na intenzitě. Jako pražené a solené jsou oříšky skvělou pochoutkou pro mlsání.
Neloupané konopné semínko v biokvalitě. Skvěle se hodí pro přípravu jemného konopného nápoje, z něj si můžete vyrobit kaše, smoothie nebo dokonce výtečnou zmrzlinu.
Směs sušeného ovoce a ořechů v biokvalitě. Vhodná k přímé konzumaci, jako součást zdravé snídaně nebo svačiny. Může se přidávat do cereálních směsí nebo moučníků.
Kešu ořechy mají lehce nasládlou a jemnou delikátní chuť. V kombinaci s jogurtovou sladkou polevou jsou výtečnou pochoutkou. Hodí se jako svačinka a na zahnání mlsných chutí.
Lískové oříšky v biokvalitě se skvěle hodí na přípravu sladkých dezertů, budou vám ale chutnat i v salátu nebo třeba v rizotu. Lze z nich připravit dokonce máslo.
Loupané konopné semínko v biokvalitě. Je měkké a má příjemnou máslovitou chuť. Je vhodné k přímé konzumaci, není třeba ho namáčet nebo pražit. Připravíte z něj chutné máslo, sýr...
Sušené plody kustovnice cizí mají oranžovočervenou barvu a svraštělý povrch. Jsou oblíbeným doplňkem stravy. Jíst je můžete samotné, přidané do kaše nebo z nich uděláte i cukroví.