Mandle jsou u nás dobře známé a velmi oblíbené. Mají typickou jemnou sladkou chuť, takže se dají jíst samotné. Připravíte z nich ale i sladké dobroty a exotické speciality.
Mandle jsou u nás dobře známé a velmi oblíbené. Mají typickou jemnou sladkou chuť. V kombinaci s jogurtovou sladkou polevou jsou výtečnou pochoutkou. Hodí se jako svačinka a na...
Vzácnější druh ořechů s chutí podobnou vlašským ořechům, jsou ale jemnější a lehce máslové. Využít je můžete podobně jako ořechy vlašské. Nejvíce vyniknou v kombinaci s ovocem,...
Kešu ořechy mají lehce nasládlou a jemnou delikátní chuť, která pražením získá na intenzitě. Jako pražené a solené jsou oříšky skvělou pochoutkou pro mlsání.
Směs sušeného ovoce a ořechů v biokvalitě. Vhodná k přímé konzumaci, jako součást zdravé snídaně nebo svačiny. Může se přidávat do cereálních směsí nebo moučníků.
Kešu ořechy mají lehce nasládlou a jemnou delikátní chuť. V kombinaci s jogurtovou sladkou polevou jsou výtečnou pochoutkou. Hodí se jako svačinka a na zahnání mlsných chutí.
Lískové oříšky v biokvalitě se skvěle hodí na přípravu sladkých dezertů, budou vám ale chutnat i v salátu nebo třeba v rizotu. Lze z nich připravit dokonce máslo.