Registrujte se a získejte 5% slevu na veškerý sortiment.

Paštika PATIFU gourmet 100 g VETO ECO

Kód: 312038CL
33,90 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

PATIFU paštika s příchutí gourmet je pomazánka rostlinného původu vhodná jak pro vegany, vegetariány. Je chutnou součástí zdravého jídelníčku jako náhrada masa. Navíc se jedná o český výrobek, který neobsahuje glutamáty ani konzervanty, a přesto se díky praktickému balení hodí na dovolenou, do práce nebo do školy.

Specifikace

PATIFU paštika se z 1/4 skládá z tofu, které si společnost Veto sama vyrábí a ještě za čerstva přidává do pomazánek. Veto se výrobě tofu věnuje již přes 20 let a používá zásadně certifikovanou a testovanou sóju bez genetické modifikace.

Kromě tofu jsou v produktu také kvalitní brambory pro pastózní strukturu a tuzemský řepkový olej. Dále obsahuje smaženou cibulku a droždí pro jemnou chuť. Produkt vydrží bez chlazení dlouho dobu trvanlivý, takže ani při pokojové teplotě se na něm nevytváří žádná vrstva tekutého tuku. PATIFU paštika se vyrábí v mnoha různých variacích a vy si můžete vybrat dle chutě.

Tipy a recepty na použití paštiky PATIFU gourmet:

  • pomazánka - pečivo namazané s touto paštikou stačí ozdobit kousky zeleniny
  • nádivka - díky výrazné chuti můžete paštiku přidat do vaší klasické nádivky
  • slané pečivo - zapečený slaný štrůdl bude výborný, když ho zevnitř potřete paštikou

 

Složení

Voda, tofu 22 % (SÓJA, nigari), rostlinný olej, brambory, droždí, smažená cibulka, drožďový extrakt, slad (JEČMEN, ŽITO), koření, zahušťovadla: karagenan, guma guar.

Příprava

Určeno k přímé spotřebě.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100ml):859kJ/205kcal. Tuky: 17,2 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 2,6 g. Sacharidy: 7,4 g. z toho cukry: 0,8 g. Bílkoviny: 4,9 g. Sůl: 1,5 g

Doplňkové informace

Skladování: Skladujte v 2–27 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Legislativní zařazení: Sterilovaný sójový výrobek - konzerva.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: