Mango je sušené mrazem, jelikož si tak lépe zachová svou původní barvu, aroma i chuť. Vhodné jako pamlsek i jako náhrada čerstvého ovoce. Připravíte z něj sladké cukroví nebo...
Meruňky jsou sušené mrazem, jelikož si tak lépe zachovají svou původní barvu, aroma i chuť. Vhodné jako pamlsek i jako náhrada čerstvého ovoce. Připravíte z nich sladké cukroví...
Ostružiny jsou sušené mrazem, jelikož si tak lépe zachovají svou původní barvu, aroma i chuť. Vhodné jako pamlsek i jako náhrada čerstvého ovoce. Připravíte z nich sladké...
Sušené švestky bez pecek v biokvalitě. Vhodné jako pamlsek i jako náhrada čerstvého ovoce. Pro lepší chuť a strukturu je můžete předem namočit. Připravíte z nich sladké cukroví...
Sušené sladké meruňky v biokvalitě. Vhodné jako pamlsek i jako náhrada čerstvého ovoce. Pro lepší chuť a strukturu je můžete předem namočit. Připravíte z nich sladké cukroví i...
Kakaové boby jsou typické nahořklou chutí, kterou si rychle oblíbíte. Chutnají dobře samotné i zapracované do dezertů, nápojů i exotických hlavních jídel. S pomocí kakaových...
Sušené kroužky ananasu v biokvalitě. Vhodné jako pamlsek i jako náhrada čerstvého ovoce. Pro lepší chuť a strukturu je můžete předem namočit. Připravíte z nich sladké cukroví,...
Sušení je tradiční způsob konzervování datlí. Datle jsou chutné samotné, využití ale mají i při pečení nebo přípravě dezertů. Jedná se o druh ovoce s výrazně sladkou chutí....