Registrujte se a získejte 5% slevu na veškerý sortiment.

Vločky špaldové BIO

Kód: 220017CL
97 Kč
Vyprodáno

Detailní informace

Detailní popis produktu

Špaldové vločky se získávají tak, že se obilné zrno navlhčí v páře a pak se lisuje. Špalda obsahuje hořčík a vitamíny skupiny B, včetně vitamínu B17, jenž působí preventivně proti nádorovému bujení. Foto je pouze ilustrační a produkt se může lišit.

Specifikace

Pšenice špalda je prastará obilovina, která nebyla šlechtěna, tudíž si zachovala velké množství cenných látek. Obilné vločky uchovávají většinu cenných látek – sacharidy, rostlinné bílkoviny, nenasycené mastné kyseliny, minerální látky, vitamíny i vlákninu.

Složení

Vločky špaldové, produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Příprava

Špaldové vločky můžete konzumovat buďto syrové nebo opražené, povařené či spařené horkou vodou nebo (sójovým) mlékem. Můžete k nim přidat ořechy a semena, sušené ovoce nebo med, použít je při přípravě müsli nebo granoly. Výborné jsou i s jogurtem. Při kuchyňské úpravě je můžete použít jako přílohu, zavářku do polévky, po rozemletí jimi můžete nahrazovat mouku při pečení moučníků a slaného či sladkého pečiva. Výborné jsou při přípravě karbanátků, k přípravě placiček atp.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100ml):0kJ/0kcal. Tuky: 0 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g. Sacharidy: 0 g. z toho cukry: 0 g. Bílkoviny: 0 g. Sůl: 0 g. Vlákniny: 0 g

Doplňkové informace

Skladování: Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.
Legislativní zařazení: Mlýnský obilný výrobek - vločky

Doplňkové parametry

Kategorie: Nové produkty
EAN: 04000950140173

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola