Krupice ze starého druhu pšenice v biokvalitě. Jedná se o nahrubo umleté zrno obilí. Špaldová krupice se výborně hodí na zahušťování polévek a krupicovou kaši.
Sójový nápoj v biokvalitě jako alternativa mléka. Zcela veganský výrobek, který neobsahuje laktózu ani lepek. Má jemnou a lahodnou chuť. Používá se jako běžné mléko a je vhodný...
Ovesný nápoj v biokvalitě jako alternativa mléka. Zcela veganský výrobek, který neobsahuje laktózu. Má lehkou jemnou chuť. Používá se jako běžné mléko a je vhodný i pro teplou...
Červená čočka nemá slupku jako jiné luštěniny a je zbarvená do oranžové. Nemusí se namáčet a je rychle uvařená. Po uvaření se rozpadá a hodí se tak především k přípravě kaše...
Kešu ořechy mají lehce nasládlou a jemnou delikátní chuť, která pražením získá na intenzitě. Jako pražené a solené jsou oříšky skvělou pochoutkou pro mlsání.
Kokosový cukr v BIO kvalitě získaný z okvětí kokosových palem. 100% přírodní nerafinovaná alternativa běžných sladidel s nízkým glykemickým indexem, která má jedinečnou a...
Neloupané konopné semínko v biokvalitě. Skvěle se hodí pro přípravu jemného konopného nápoje, z něj si můžete vyrobit kaše, smoothie nebo dokonce výtečnou zmrzlinu.