Registrujte se a získejte 5% slevu na veškerý sortiment.

Lucka Těstoviny penne rýžové bezlepkové | 300 g

Kód: 263012CL
52 Kč
Skladem
Bezlepkové těstoviny z rýžové mouky vhodné pro celiaky. Český výrobek. Rýžové těstoviny LUCKA neobsahují konzervanty ani barviva. Rychle je uvaříte a v kuchyní mají široké využití.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Bezlepkové těstoviny z rýžové mouky vhodné pro celiaky. Český výrobek. Rýžové těstoviny LUCKA neobsahují konzervanty ani barviva. Rychle je uvaříte a v kuchyní mají široké využití.

Specifikace

Využití:

  • s omáčkou - zeleninová nebo smetanová, uvařené těstoviny stačí zalít omáčkou a jídlo máte rychle na stole
  • na sladko - z rozvařeného ovoce uděláte skvělou omáčku nebo těstoviny jen zalijete sirupem, zasypete kakaem či kokosem
  • zapečené - uvařené, se zeleninou a zalité smetanou je můžete zapéct v troubě
  • salát - vychladlé těstoviny smíchejte třeba s fazolemi, čerstvou zeleninou, bylinkami a zálivkou ze zakysané smetany

LUCKA se zabývá výrobou rýžových těstovin a instantních pšeničných produktů nejvyšší kvality. Jedná se o českou značku s mnohaletou tradicí. Má za sebou bezmála 20 let úspěšného působení na českém trhu. Rýžové těstoviny LUCKA neobsahují konzervanty ani barviva
a jsou vhodné i pro celiaky.

Složení

Rýžová mouka 82,1 %, tapiokový škrob, sůl, kurkuma.

Příprava

Dejte vařit vodu (1 litr vody na 100 g těstovin) trochu osolte a přidejte kapku rostlinného oleje. Těstoviny vložte do vroucí vody a za občasného míchání vařte na silném plameni 12–14 minut. Nejlepší je všeak těstonivu ochutnat. Než těstoviny zcedíte, doporučujeme je ponechat v hrnci ještě 3 minuty v horké vodě. Poté je sceďte, dobře propláchněte tekoucí vodou (nejlépe studenou) a nechte okapat.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100 g): 1481 kJ / 354 kcal. Tuky: 0,2 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g. Sacharidy: 85 g. z toho cukry: 2,2 g. Bílkoviny: 3 g. Sůl: 0,63 g

Doplňkové informace

Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Legislativní zařazení: Těstoviny - bezvaječné.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: